Spreekuur 

Gedurende je zwangerschap vinden er regelmatig zwangerschapscontroles op ons spreekuur plaats. Je partner is natuurlijk ook van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Deze controles bestaan uit echo’s, het luisteren van het hartje met een doptone, het meten van je bloeddruk, het controleren van de groei van je baarmoeder en soms bloedprikken. Natuurlijk geven we je ook informatie passend bij de fase van je zwangerschap waarin je je bevindt.
 
Om jouw zwangerschap zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij medische gegevens van jou, je partner en jullie familie nodig. Voordat je op de eerste controle komt, is het erg fijn als je een vragenlijst in wilt vullen. Deze vragenlijst sturen we je toe per mail na je aanmelding en ontvangen we via een beveiligde verbinding retour. De eerste controle is niet alleen uitgebreid omdat we veel vragen hebben en veel zullen uitleggen, het is natuurlijk ook een eerste kennismaking met elkaar. We zullen uitleg geven over onze praktijk en hoe onze werkwijze is. Uiteraard is er tijdens het gesprek ook ruimte voor jullie vragen. Nadat we het intakegesprek hebben gehad, stellen we een zorgpad op welke is gericht op jullie persoonlijke situatie. Uiteraard weet je vooraf nooit hoe je zwangerschap gaat verlopen, dus dit plan kunnen we ten alle tijden aanpassen.
Iedere vervolgcontrole willen we graag weten hoe het met jou gaat en hoe je de zwangerschap beleeft. Voel je vrij om vragen te stellen en eventuele onzekerheden of emoties met ons te bespreken. 
 
Meer over het telefonisch spreekuur lees je hieronder.

Telefonisch spreekuur

Tijdens je afspraak op het spreekuur voor je zwangerschapscontrole is er ruimte voor het stellen van vragen. Het kan natuurlijk zijn dat er vragen of onzekerheden zich voordoen, tussen deze zwangerschapscontroles in. Dan is het goed om te weten dat we iedere werkdag telefonisch spreekuur houden. Via dit telefoonnummer kun je vragen stellen, een afspraak maken en/of een afspraak verzetten. Heb je een dringende vraag die niet kan wachten tot het telefonisch spreekuur? Bel ons dan op het spoednummer of toets 1 voor spoed. Je krijgt dan contact met dienstdoende verloskundige. Ben je niet in de gelegenheid om ons te bellen op werkdagen in de ochtend? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.

Telefonisch spreekuur iedere werkdag van 9.00 tot 11.30 uur, bel naar 0411-675817.

 

Contact