Meet the team

Het mooie van mijn werk is dat ik deel mag uitmaken van een zeer bijzonder moment in het leven van mensen. Het belangrijkste daarbij vind ik dat iedereen dat op zijn eigen manier doet en dat het daardoor een goede ervaring wordt.

Mariëtte Frerichs

Het begeleiden van zwangerschap en bevalling blijft bijzonder omdat het nooit hetzelfde is, ieder as ouderpaar is weer uniek! Wat mij betreft de grootste verandering in je leven “het krijgen van een kind“.

Manon van Mil

Bij de zorg voor een zwangere zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken. Ik vind het belangrijk dat deze zorg naar tevredenheid verloopt. Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling en het onvoorspelbare: iedere dag iets anders, iedere zwangere is uniek en geen bevalling hetzelfde.

Marloes Verhagen

Als rasechte Brabantse ben ik blij dat ik de vakanties en vrije dagen voor VCMB mag komen opvangen! Ik ben gestopt met het eigen ondernemer zijn om naast mijn gezin weer gewoon diensten en spreekuren te mogen werken en kan me dus niets mooiers voorstellen dan met jullie mijn passie voor dit wonder te mogen delen!

Moniek van Hooff

Het blijft steeds weer opnieuw een wonder: zwangerschap en geboorte. Het voelt dan ook als een eer om deze periode op een zo persoonlijke, respectvolle manier te mogen begeleiden. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Ellen van Son