Meet the team

Het mooie van mijn werk is dat ik deel mag uitmaken van een zeer bijzonder moment in het leven van mensen. Het belangrijkste daarbij vind ik dat iedereen dat op zijn eigen manier doet en dat het daardoor een goede ervaring wordt.

Mariëtte Frerichs

AGB 08001303

Het begeleiden van zwangerschap en bevalling blijft bijzonder omdat het nooit hetzelfde is, ieder aanstaand ouderpaar is weer uniek! Wat mij betreft de grootste verandering in je leven `het krijgen van een kind`.

Manon van Mil

AGB 08001508

Het maakt je het meest gelukkig en onzeker tegelijkertijd: het krijgen van een kindje! Zo bijzonder, zo uniek en zo kwetsbaar. Samen met mijn collega’s begeleid ik je graag hierbij en staat ons team dag en nacht voor je klaar. 

Marloes Verhagen

AGB 08003711

Als rasechte Brabantse ben ik blij dat ik de vakanties en vrije dagendit team mag versterken! Ik ben gestopt met het eigen ondernemer zijn om naast mijn gezin weer gewoon diensten en spreekuren te mogen werken en kan me dus niets mooiers voorstellen dan met jullie mijn passie voor dit wonder te mogen delen!

Moniek van Hooff

AGB 08001712

Het blijft steeds weer opnieuw een wonder: zwangerschap en geboorte. Het voelt dan ook als een eer om deze periode op een zo persoonlijke, respectvolle manier te mogen begeleiden. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Ellen van Son

AGB 08101189

Esther is onze duizendpoot achter de schermen. Je kunt haar spreken tijdens het telefonisch spreekuur.

Esther Pompe

PRAKTIJKASSISTENTE