Antwoorden op al je vragen

Omgaan met pijn tijdens de bevalling

Omgaan met pijn tijdens de bevalling Een bevalling is een ingrijpende gebeurtenis, zowel lichamelijk als emotioneel. Je lichaam reageert meteen op bevallingspijn..

Lees meer
Kinderwens & zwanger worden

Wanneer je een kinderwens hebt breekt een bijzondere, maar ook spannende periode zich aan en dat kan vragen en onzekerheden met zich..

Lees meer
Klachten in het kraambed

Jullie kindje is geboren: tijd voor beschuit met muisjes. Maar ook tijd om uit te rusten, te herstellen en elkaar te leren..

Lees meer
Pijnbestrijding

Pijn bij een bevalling en is een normaal verschijnsel. De duur en de intensiteit van de pijn tijdens een bevalling, wisselen per..

Lees meer
Infectieziekten en zwangerschap

Kijk voor een overzicht van alle infectieziekten op de website van het RIVM. Bof Ziekteverschijnselen:koorts; pijn bij het kauwen, hoofdpijn, keelpijn, aangezichtspijn; zwelling..

Lees meer
Regelen en weten

Wanneer je zwanger bent, dan is het nodig om over enkele dingen na te denken en bepaalde zaken te regelen. Op onze..

Lees meer
Zwangerschaps kwaaltjes

Iedere vrouw beleeft iedere zwangerschap anders. Sommige hebben veel last van ongemakken en anderen nauwelijks. Hieronder lees je enkele ongemakken die veelvoorkomend..

Lees meer
Kwaliteitsregister

Verloskundig Centrum Midden Brabant voldoet aan de eisen van het kwaliteitsregister en is ingeschreven bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Wat zijn..

Lees meer
Miskraam

MISKRAAM De eerste 16 weken zijn het meest belangrijk voor de aanleg van het kind. Als er in die periode iets misgaat..

Lees meer